repairs of phones

Lær os bedre at kende

Mobilrepair, grundlagt i 2014 af Mamet Strunch Naghdiani, er en førende leverandør af reparationstjenester til smartphones, tablets og bærbare computere. Vores første butik åbnede i Helsingør og er stadig aktiv i dag. Vores primære B2B-servicecenter ligger i Kastrup, hvorfra vi betjener Norden med vores refurb-, reuse- og recycling programmer.

Vi har været frontløbere inden for professionelle reparationsservices siden starten. Vores team af eksperter har repareret over 250.000 smartphones, tablets og bærbare computere originale reservedele, kopi-dele eller genanvendte reservedele fra kasseret udstyr.

Som Apple IPR-partner er vi i stand til at stille sikkerhed for, at alle Apple-enheder bliver repareret til forskrevne standarder ved brug af originale Apple-dele. Vi kan derfor hurtigt reparerer og returerne enheder.

Vi er stolte af at vores kunder, synes vi overgår deres forventninger. Vores lægger vægt på at levere en fremragende service og en ærlig, kyndig rådgivning, hvor vi sammen finder den bedste løsning på kundens problem. Vi er kendt for at handle hurtige - altid med et venligt smil.

Hos Mobilrepair er mangfoldighed ikke bare et buzzword, det er en kerneværdi, der er dybt forankret i alt, hvad vi gør. Vi kommer alle med forskellig baggrund, kultur og erfaring, og det gør os stærkere sammen og i stand til at tjene vores kunder og samfund.

Vi stiler også efter at skabe en kultur, hvor alle føler sig værdsat og respekteret. Hvor alle opfordres til at tage det "hele menneske" med på arbejde, og hvor forskellige perspektiver og idéer bliver hyldet og imødekommet.

Vi har forpligtet os til at skabe en arbejdsplads, hvor alle bliver behandlet med respekt, uanset race, etnicitet, køn, neurodiversitet, seksuel orientering, religion eller andre aspekt af identitet. Vi bestræber os på at sikre, at vi er inkluderende i vores ansættelsesproces og i den måde, vi interagerer med vores kunder på.

Hos Mobilrepair forstår vi, at mangfoldighed er en vedvarende rejse, og vi er forpligtet til løbende at arbejde hen imod at skabe en mere inkluderende og retfærdig virksomhed for alle. Vi er stolte af mangfoldigheden i vores team, og vi tror på, at det er en af grundene til, at vi er i stand til at yde en så fremragende service til vores kunder.

Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed i elektronikindustrien, ikke kun for planeten, men også for virksomhedernes og vores samfunds skyld. Vi tror på at cirkulære økonomi er vejen frem indenfor it-reparation. Derfor genbruger vi også brugbare reservedele fra kasserede enheder, i stedet for at blot at smide alt ud.

Vi ved, at produktion, brug og bortskaffelse af elektronik forbruger naturressourcer, genererer forurening og affald og bidrager til klimaændringer. Derfor bestræber vi os på at gøre vores reparationsydelser så bæredygtige som muligt.

Vi tænker i at være energieffektive i vores arbejde, og når det kommer til bortskaffelse, sørger vi for, at vores kasserede enheder recirkuleres korrekt for at bevare naturressourcerne, reducere forurening og forhindre, at farlige materialer kommer ind i miljøet.

Ved at overveje bæredygtighed i alle aspekter af vores reparationstjenester gør vi ikke kun vores del for at beskytte planeten, men giver også vores kunder et ansvarligt og bæredygtigt valg for deres enhedsreparationer. Vi er forpligtet til at have en positiv indvirkning på vores samfund og miljøet.

Skal din virksomhed påvirke miljø positivt?

Vores B2B-program er en smart investering for virksomheder, der ønsker at tage ansvar for deres teknologiforbrug og samtidig spare penge