skip to Main Content

Huawei

Vores tekniker har stor erfaring med at reparere Android telefoner. Hvis din Huawei telefon er gået i stykker kan du ringe til os, så finder vi en løsning til en god pris på reparationen.

Husk, vi bruger kun de bedste reservedele, når vi udfører reparationer af smartphones. Vi sætter en ære i at give dig en god service og løse dine mobil-problemer hurtigst muligt.

Bemærk at Huawei er sanktioneret fra Google Play Store på visse modeller og en lang række af modellerne kan vi ikke skaffe reservedele til, fordi de er udgået. Men det skal ikke holde dig for at sende din mobil til reparation. Vi skal nok gøre vores bedste for at få din telefon op og køre igen eller hjælpe dig med at finde en recycle model i stedet. Ring til os for mere information.

Huawei P30 Pro

Huawei P30

Huawei P30 Lite

Huawei P20 Pro

Huawei P20 

Huawei P20 Lite

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20

 Huawei Mate 20 Lite

VI TAGER FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG UDSOLGTE VARER.

Hos Mobilrepair benytter vi kun de bedste reservedele når vi udfører mobilreparation af smartphones. Samtidig sætter vi en ære i at levere det bedste serviceniveau og hurtig ekspedition. Det sker også, at vi kan udføre reparation af din mobiltelefon med det samme hvis du kommer forbi.

Back To Top