skip to Main Content

Det skal du gøre, før du sælger, bortgiver eller bytter din iPhone, iPad eller iPod touch.

Brug denne fremgangsmåde til at overføre oplysninger til din nye enhed, og fjern derefter dine personlige oplysninger fra din gamle enhed.

Før du sælger, bortgiver eller bytter din enhed, skal du først overføre oplysninger til din nye enhed og derefter fjerne dine personlige oplysninger fra din gamle enhed.

Du skal ikke slette kontakter, kalendere, påmindelser, dokumenter, fotos eller andre iCloud-oplysninger manuelt, mens du er logget ind på iCloud-kontoen med dit Apple-id. Hvis du gør det, slettes dine data på iCloud-serverne og alle dine enheder, som er logget på iCloud.

Hvis du stadig har din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug denne fremgangsmåde til at overføre oplysninger til din nye enhed, og fjern derefter dine personlige oplysninger fra din gamle enhed.

Overfør oplysninger til din nye enhed

Hvis du har en ny iPhone, iPad eller iPod touch, kan du bruge Hurtig start til automatisk at overføre oplysninger fra din gamle enhed til din nye enhed, hvis du bruger iOS 11 eller nyere versioner. Brug iCloud, iTunes eller Finder til at overføre oplysninger til din nye enhed, hvis du bruger iOS 10 eller tidligere versioner.

Hvis du får nyt telefonnummer, når du får en ny enhed, kan du tilføje yderligere godkendte telefonnumre på din konto for at sikre, at du ikke mister adgang. Hvis du ikke længere har adgang til dit gamle telefonnummer, kan du om nødvendigt generere en kode til tofaktorgodkendelse på din gamle enhed.

Fjern dine personlige oplysninger fra din gamle enhed

  1. Hvis du har parret et Apple Watch med din iPhone, skal du ophæve pardannelsen med Apple Watch.
  2. Sikkerhedskopier enheden.
  3. Log af iCloud og iTunes & App Store.
    • Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn]. Rul ned, og tryk på Log ud. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.
    • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > Log ud. Tryk på Log ud igen, tryk på Slet fra min [enhed], og indtast derefter adgangskoden for dit Apple-id. Gå til Indstillinger > iTunes & App Store > Apple-id > Log ud.
  4. Hvis du skifter til en telefon, der ikke er fra Apple, skal du afregistrere iMessage.
  5. Gå tilbage til Indstillinger, og tryk på Generelt > Overfør eller nulstil [enhed] > Slet alt indhold og alle indstillinger. Hvis du har slået Find min [enhed] til, skal du muligvis indtaste Apple-id og adgangskode. Hvis din enhed bruger eSIM, skal du vælge muligheden for at slette din enhed og eSIM-profilen, når du bliver spurgt.
  6. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til enheden eller begrænsninger, skal du gøre det. Tryk derefter på Slet [enhed].
  7. Kontakt dit mobilselskab for at få hjælp til at overføre abonnementet til en ny ejer. Hvis der ikke er et sim-kort i enheden, kan du kontakte mobilselskabet for at få hjælp til at overføre abonnementet til den nye ejer.
  8. Fjern din gamle enhed fra din liste over godkendte enheder.

Når du sletter indholdet på din iPhone, iPad eller iPod touch, bliver Find min [enhed] og Aktiveringslås slået fra.

Har du glemt dit Apple-id eller adgangskoden til dit Apple-id?

Hvis du ikke længere har din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du ikke har brugt fremgangsmåden i det ovenstående, og du ikke længere har enheden, skal du i stedet bruge denne fremgangsmåde:

  1. Bed den nye ejer om at slette alle data og alle indstillinger som beskrevet ovenfor.
  2. Hvis du bruger iCloud og Find min [enhed] på enheden, skal du logge ind på iCloud.com/find eller appen Find på en anden enhed, vælge enheden og klikke på Slet. Klik på Fjern fra konto, når dataene på enheden er blevet slettet.
  3. Hvis du ikke kan gennemføre de ovenstående trin, skal du ændre adgangskoden til dit Apple-id. Med denne handling fjernes ingen personlige oplysninger, der er arkiveret på den gamle enhed, men det forhindrer den nye ejer i at slette dine oplysninger i iCloud.
  4. Hvis du skifter til en telefon, der ikke er fra Apple, skal du afregistrere iMessage.
  5. Hvis du bruger Apple Pay, kan du fjerne dine kredit- eller debetkort på iCloud.com. Vælg Kontoindstillinger for at se, hvilke enheder der bruger Apple Pay, og klik derefter på enheden. Klik på Fjern ud for Apple Pay.
  6. Fjern din gamle enhed fra din liste over godkendte enheder.

Hvis en Android-enhed indgår i en byttehandel mellem dig og Apple

Før du sender en Android-enhed til Apple som en del af en ombytning, skal du sørge for at gøre følgende:

  • Sikkerhedskopier dine data.
  • Slet enheden.
  • Fjern eventuelle sim-kort, hukommelseskort, kasser og skærmbeskyttere.

Kontakt producenten af enheden, hvis du har brug for hjælp.

Når du trykker på Slet alt indhold og alle indstillinger, slettes alt indhold på enheden – inklusive kredit- eller debetkort til Apple Pay, fotos, kontakter og apps samt al musik. iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center og andre tjenester slås også fra. Dine data i iCloud slettes ikke, når du sletter dataene på enheden.

Udgivelsesdato:
Back To Top

Facebook